WEBINARS FULL EU-FMD IMPLEMENTATIE

november 2023

Zoals aangekondigd in onze vorige webinar, organiseren we een vervolgreeks in verband met full EU-FMD implementatie.

In deze webinar gaan we dieper in op de technische details. We overlopen het alert management platform en geven meer uitleg bij de te ondernemen acties (schriftelijke bevestiging / verpakking in quarantaine plaatsen).

Omdat deze acties software specifiek zijn, krijgen we hierbij ondersteuning van uw softwareleverancier. Deze webinar is dus specifiek gericht op de software die u gebruikt. Hebt u nog geen uitnodiging ontvangen, stuur dan een mail naar info@bemvo.be met vermelding van de naam van uw software.

Gebruikt u een andere software dan bij uw registratie, dan moet u dit onmiddellijk melden. Wij sturen u dan een uitnodiging voor die webinar.

september 2023

Sinds 1 juli 2023 is het Belgisch “National Medicines Verification System” (NMVS) via een “National Alert Management System” (NAMS) aangesloten op het “European Alert Management System” (EAMS).

Een real time behandeling van de EU-FMD alerts in uw afleveringsoftware wordt nu mogelijk en het FAGG heeft dan ook besloten om binnen een aantal maanden over te gaan naar een volledige implementatie van de EU-FMD.

Om onze gebruikers hierover te informeren, organiseerden we in september en oktober een aantal webinars voor elke specifieke doelgroep (apothekers, groothandel, MAH).

De video’s kan je herbekijken op onze pagina video’s.

Heb je nog vragen over deze webinar, contacteer ons supportteam via support@bemvo.be